Productomschrijving

Motip Industrial is een sneldrogende spuitlak met hoge dekking en vuleigenschappen voor professioneel gebruik. Het is geschikt voor het behandelen van behandelde en onbehandelde oppervlakken, van hout, metaal, aluminium, glas, steen en verschillende soorten kunststof. De lak heeft een duurzame glans en kleur, is krasvrij en schokbestendig en is corrosiebestendig. Motip RAL Acryl Spray is niet vervagend en UV-bestendig en bestand tegen weersinvloeden.

  • Sneldrogend
  • Uitstekende dekking en vuleigenschappen
  • Duurzame kleur en duurzame glans
  • Krasvrij en schokbestendig
  • Bestand tegen weersinvloeden
  • Preventief tegen corrosie
  • UV-bestendig en niet vervagend
  • Goede hechting

Toepassing

Motip Industrial kan worden teogepast op behandelde en onbehandelde oppervlakken, zoals: hout, metaal, aluminium, glas, steen en verschillende soorten kunststof. 

Tips voor het aanbrengen

Zorg ervoor dat de ondergrond schoon, droog, stof- en vetvrij is. Verwijder losse oude lak en roest en schuur het oppervlak. Breng een primer aan en schuur deze na het drogen lichtjes op. Schud de spuitbus voor gebruik 2 minuten en spuit een proefmonster. Breng de lak in verschillende dunne lagen aan. Schud de spuitbus opnieuw voordat je een nieuwe laag aanbrengt.

Motip Industrial

Sneldrogende spuitlak met hoge dekking en vuleigenschappen voor professioneel gebruik.
Fabrikant:
*
€17.50
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.