Productomschrijving

Voorkom schade aan kabels en de bedrading van de auto door marters en andere kleine zoogdieren met Motip Marterspray. De behandelde oppervlakken worden voorzien van een kleverige beschermlaag. De spray kan zelfs op bewegende delen worden aangebracht. Motip Marterspray heeft een uitstekende hechting, biedt duurzame bescherming, is geurloos en bestand tegen het weer, zwakke zuren en basen.

  • Uitstekende hechting
  • Duurzame bescherming
  • Bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen
  • Kan worden toegepast op bewegende delen
  • Reukloos
  • Gebruiksvriendelijk
  • Gerichte sproeistraal

Toepassing

Motip Marterspray kan worden toegepast op kabels en de bedrading van de auto.

Tips voor het aanbrengen

Laat de spuitbus op kamertemperatuur komen. Schud de spuibus goed voor gebruik. Breng de kabelbescherming aan in een gelijke laag op het te beschermen oppervlak.

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Motip Marterspray

Voorkom schade aan kabels en de bedrading van de auto met deze spray.
Fabrikant:
€20.18
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties
Productlabels

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.