Productomschrijving

Maak vastgekoekte onderdelen los en voorkom dat metalen en plastic onderdelen kraken en piepen door ze te smeren met MOTIP Multispray. De multispray heeft een reinigend effect en verwijdert olie, vet, was en teer. MOTIP Multispray is een universele olie die smeert, beschermt en reinigt. Het biedt uitstekende penetratie, is vochtafstotend, voorkomt corrosie en laat een beschermende laag achter.

KENMERKEN

  • Goede penetrerende eigenschappen
  • Verwijdert olie, vet, was, bodemcoating en teer
  • Vochtafstotend
  • Preventief tegen corrosie
  • Na het reinigen blijft er een beschermfolie achter

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Motip Multispray

Maak vastgekoekte onderdelen los en voorkom dat metalen en plastic onderdelen kraken en piepen door ze te smeren met MOTIP Multispray.
Fabrikant:
€12.08
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.