Icoon bus Gratis verzending vanaf €60,- Gratis verzending
Icoon praatwolk Persoonlijk advies Persoonlijk advies
Icoon klok Voor 11:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis Voor 11:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
Icoon verf De specialist op het gebied van verf De specialist op het gebied van verf

Productomschrijving

Vul diepere schade zoals gaten in oppervlakken van staal, aluminium, hout, beton en polyester op de auto in combinatie met de bijgesloten glasvezelmat en glasvezelfleece met de Motip 2-componenten Polyester Reparatieset. De reparatiekit is geschikt voor het creëren van voorwerpen waarvoor een matrijs nodig is. De Polyesterhars is elastisch en bestand tegen chemicaliën en het weer. Motip Polyesterhars heeft een uitstekende hechting en is na uitharding alleen mechanisch te schuren.

  • Elastisch
  • Bestand tegen chemicaliën en invloeden van het weer
  • Uitstekende hechting

Toepassing

Motip Polyester Reparatieset kan worden toegepast op oppervlakken van staal, aluminium, hout, beton en polyester op de auto.

Tips voor het aanbrengen

Zorg ervoor dat het oppervlak schoon, droog, stof- en vetvrij is. Verwijder eventuele losse oude lak en roest en schuur het oppervlak. Snijd de glasvezelmat in de juiste maat, met een kleine overlapping. Meng de vereiste hoeveelheid polyesterhars met de uitharder. Smeer de randen van het gat dat met polyesterhars moet worden gevuld en breng de glasvezelmat aan. Smeer de mat met polyesterhars, beginnend bij de rand. Breng vervolgens de glasvezelfleece aan en smeer het in met polyesterhars. Afhankelijk van de schade kan deze procedure worden herhaald. Na uitharding is het alleen mechanisch te schuren. Schuur de aangebrachte polyesterhars en breng indien gewenst een fijne plamuur aan. De droogtijd is afhankelijk van de omgevingstemperatuur.

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Motip Polyester Reparatieset

Vult diepere schade in oppervlaktes van staal, aluminium, hout, beton en polyester.
Fabrikant:
*
Vanaf:
€16.53
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Gratis verzending in de regio,
doe hier de postcode check!

Je postcode

{zipcode-checker}

{https://verfwinkeldevos.nl/postcode-valt-binnen-het-verzend-gebied}

{https://verfwinkeldevos.nl/postcode-valt-buiten-het-verzendgebied} 

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vind je een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat je gewenste product niet in de webshop, neem dan contact met ons op. We kijken dan of we het kunnen leveren.