Productomschrijving

Met Motip Special Filler vul je kleine onregelmatigheden in oppervlakken als hout, metaal, aluminium, steen en aardewerk op de auto. De Filler heeft uitstekende vul- en hechtingseigenschappen en voorkomt corrosie. Motip Special Filler is gemakkelijk te schuren, zowel nat als droog en is overspuitbaar met alle laksystemen.

  • Uitstekende vuleigenschappen
  • Eenvoudig te schuren, zowel nat als droog (vanaf korrel 400)
  • Overspuitbaar met alle laksystemen
  • Sneldrogend
  • Preventief tegen corrosie
  • Uitstekende dekking
  • Goede hechting

Toepassing

Motip Special Filler kan worden toegepast op diverse ondergronden, waaronder: hout, metaal, aluminium, steen en aardewerk op de auto.

Tips voor het aanbrengen

Zorg ervoor dat de ondergrond schoon, droog, stof- en vetvrij is. Verwijder losse, oude lak en roest en schuur het oppervlak. De spuitbus moet op kamertemperatuur zijn. Schud de spuitbus voor gebruik 2 minuten en spuit eerst een proef monster. Afstand tot het te behandelen oppervlak ongeveer 25 tot 30 centimeter. Breng de vuller aan in verschillende dunne lagen. Schud de spuitbus opnieuw voordat je de volgende laag aanbrengt. De droogtijd is afhankelijk van de omgevingstemperatuur, de vochtigheid van de lucht en de dikte van de aangebrachte lak.

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Motip Special Filler

Vul makkelijk en snel kleine onregelmatigheden.
Fabrikant:
€20.35
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak & Behang

Welkom in de webshop van De Vos-Verf. U vindt bij ons een breed assortiment producten voor zowel de professional als de doe-het-zelver op het gebied van verf, behang, glasvlies, auto- en industrielakken, bootlakken en kunstschildermaterialen. Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op.