Productomschrijving

Motip Special Plasticprimer is een sneldrogende kunststof primer. Het is geschikt voor het behandelen van diverse soorten kunststof. Het heeft een uitstkende hechting en is overspuitbaar met alle laksystemen.

  • Sneldrogend
  • Uitstekende hechting
  • Overspuitbaar met alle laksystemen

Toepassing

Motip Special Plasticprimer kan worden toegepast op diverse soorten kunststof

Tips voor het aanbrengen

Zorg ervoor dat het oppervlak schoon, droog, stof- en vetvrij is. De spuitbus moet op kamerteperatuur zijn. Schud de spuitbus 2 minuten goed en spray een proefmonster. De afstand tot het te behandelen oppervlak is ca. 25-30 cm. Breng de kunststofprimer aan in maximaal 2 dunne lagen. Na droging, zonder schuren, overspuitbaar met alle laksystemen.

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Motip Special Plasticprimer

Sneldrogende kunststof primer voor het behandelen van diverse soorten kunststof.
Fabrikant:
€21.07
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.