Productomschrijving

Meng de overgang tussen de oude en de nieuwe laklaag in geval van spot-reparaties aan uw auto met MOTIP Bijspuitverdunning. De mengeigenschappen van de spray zorgen voor een soepele menging tussen nieuwe en oude lak. MOTIP Bijspuitverdunning heeft een fijne en nauwkeurige sproeistraal die een direct en onzichtbaar resultaat mogelijk maakt.

KENMERKEN

  • Als gevolg van het mengen van de overspray wordt een soepele overgang verkregen tussen de oude en de nieuwe lak
  • Direct (on)zichtbaar resultaat
  • Gerichte sproeistraal
  • Fijn spuiten

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Motip Spotblender

Meng de overgang tussen de oude en de nieuwe laklaag in geval van spot-reparaties aan uw auto met MOTIP Bijspuitverdunning.
Fabrikant:
€9.44
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.