Productomschrijving

Bescherm en herstel eenvoudig de glans van gelakte oppervlakken op uw auto met het onderhoudsproduct MOTIP Supersnelle wax. Supersnelle wax beschermt tegen het weer, geeft een glanzend resultaat, vermindert de hechting van vuil en bevat siliconen.

KENMERKEN

  • Gebruiksvriendelijk
  • Beschermt tegen weersinvloeden
  • Geeft een glanzend resultaat
  • Vermindert de hechting van vuil
  • Bevat siliconen

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Motip Super Fast Wax

Bescherm en herstel eenvoudig de glans van gelakte oppervlakken op uw auto met het onderhoudsproduct MOTIP Supersnelle wax.
Fabrikant:
€18.05
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.