Productomschrijving

Nelfalite Industrielak is een universele sneldrogende hoogglans aflak voor het afwerken van voorbehandeld metaal. Het is speciaal ontwikkeld als afwerklaag over Nelfalite Industrieprimer op metalen objecten. De lak is sneldrogend en makkelijk te verwerken. 

  • Weer- en waterbestendig
  • Hoge vergelingsweerstand
  • Sneldrogend
  • Universel toepasbaar

Toepassing

Nelfalite Industrielak kan worden toegepast als afwerklaag over Nelfalite Industrieprimer op metalen objecten zoals: leidingen, constructiewerk, hekwerk etc. Het kan zowel binnen als buiten worden toegepast. Naast metalen objecten is de lak ook goed inzetbaar op diverse andere voorbehandelde ondergronden zoals koper en verzinkt staal of PVC leidingen. 

Tips voor het aanbrengen

Zorg ervoor dat de ondergrond goed schoon, droog, stof- en vetvrij is. Ontvet de ondergrond bijvoorbeeld met Koopmans PK Cleaner. Was de ondergrond vervolgens na met water en laat dit goed drogen. Vervolgens kun je de Industrielak aanbrengen met een verfkwast, verfroller of verspuiten. 

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Nelf Industrielak Hoogglans

Een sneldrogende, universele aflak voor metaal, met een hoogglans glansgraad.
Fabrikant:
*
*

Let op! kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.

Populaire kleuren

€74.26
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.