Productomschrijving

Nelfaprime Multiprimer ZF is een goed vullende, universele primer. Het is soepel verwerkbaar en heeft een uitstekende hechting op diverse ondergronde nzoals metaal en de meeste kunststoffen. De Primer is zeer goed roestwerend.

  • Uitstekend corrosiewerend
  • Weerbestendig
  • Sneldrogend
  • Basis voor 1- en 2-componenten aflakken

Toepassing

Nelfaprime Multiprimer ZF kan worden toegepast op diverse ondergronden zoals metaal, ijzer, staal, koper en de meeste kunststoffen.

Tips voor het aanbrengen

Zorg ervoor dat de ondergrond schoon, droog, vetvrij en draagkrachtig is. De ondergrond mag geen losse of zwakke delen bevatten. Lees de gebruiksaanwijzing om het te behandelen oppervlak op de juiste manier voor te behandelen. Vervolgens kan de Multiprimer worden aangebracht.

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Nelf Multiprimer ZF

Een goed vullende, universele primer.
Fabrikant:
*

Let op! kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.

Populaire kleuren

€32.92
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.