Productomschrijving

Nelf Nelfalin Harde Vloerlak Heelmat is speciaal ontwikkeld voor het blank afwerken van vrijwel iedere houtsoort. De lak is krasvast en zeer duurzaam en op basis van urethane - alkydhars. Door de specifieke samenstelling is de lak ook uitstekend inzetbaar op hoog mechanische belaste ondergronden, zoals houten vloeren en trappen.

  • Goed vloeiend
  • Krasvast
  • Zeer duurzaam
  • Sneldrogend
  • Goede slijtvastheid
  • Weerbestendig

Toepassing

Nelf Nelfalin Harde Vloerlak kan worden toegepast op vrijwel iedere houtsoort. De vloerlak is ook uitstekend inzetbaar op hoog mechanische belaste ondergronden, zoals houten vloeren en trappen. 

Tips voor het aanbrengen

Zorg ervoor dat de ondergrond schoon, droog, stof- en vetvrij is. Schuur de houten ondergrond eerst goed op en breng een eerste laag Nelfalin Harde Vloerlak aan. Tussen de eerste en de tweede laag de ondergrond licht schuren met Scotch Brite. Vervolgens kan de volgende laag worden aangebracht. Wij adviseren om in totaal minimaal 3 lagen aan te brengen, voor een goede slijtvaste afwerking.

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Nelf Nelfalin Harde Vloerlak Heelmat

Een blanke, duurzame en krasvaste matte lak die geschikt is voor nagenoeg elke houtsoort.
Fabrikant:
€67.97
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.