Productomschrijving

Nelf Nelfalite Xtreme PU Gloss is een hoogwaardige en duurzame aflak met een goede reinigbaarheid. De lak is zeer goed weersbestendig en is geschikt als mechanische aflak. De toegevoegde PU maakt de lak minder gevoelig voor minder ideale weersomstandigheden. De zeer goede verwerkbaarheid van de Nelfalite Xtreme PU Gloss 
zorgt, zonder veel inspanning, voor een mooi eindresultaat met een zeer strakke volle hoogglans. Maar niet alleen het eindresultaat is van een hoog niveau, ook de duurzaamheid en de verwerking is van erg hoge kwaliteit. 

  • Lang glansbehoud
  • Uitstekende verwerking bij matige omstandigheden
  • Goede vloeiing & verwerking ook bij hogere temperaturen

Toepassing

Nelf Nelfalite Xtreme PU Gloss kan worden toegepast als aflak op reeds voorbehandeld metaal en hout buiten. Het is ook geschikt als mechanische aflak.

Tips voor het aanbrengen

Zorg ervoor dat de ondergrond schoon, droog, vetvrij en draagkrachtig is. Behandel de ondergrond voor op de juiste wijze. Lees hiervoor goed de gebruiksaanwijzing. Hout en metaal kunnen worden afgelakt met minimaal 2 lagen Nelfalite Xtreme PU Gloss.

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Nelf Nelfalite Xtreme PU Gloss

Hoogwaardige en duurzame aflak, geschikt voor verschillende ondergronden en als mechanische aflak.
Fabrikant:
*
*

Let op! kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.

Populaire kleuren

€51.17
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.