Productomschrijving

Nelf Nelfalite Xtreme System is een dekkende, duurzame en vochtregulerende systeemverf. Het is een grond- en aflak in één en heeft een bijzonder goede dekking en kantendekking. Het is geschikt voor hout, metaal en kunststof.

  • Zeer goede vulling en vloei
  • Uitermate geschikt voor minder egale ondergronden
  • Vochtregulerend
  • Zeer goed weerbestendig

Toepassing

Nelf Nelfalite Xtreme System kan worden toegepast als voor en aflak op verschillende soorten ondergronden. Het is geschikt voor nieuw- en reeds behandeld hout en metaal. Als grondlak kan het ook gebruikt worden op kunststof. 

Tips voor het aanbrengen

Zorg ervoor dat de ondergrond schoon, droog, vetvrij en draagkrachtig is. Lees de gebruiksaanwijzing om het te behandelen oppervlak op de juiste manier voor te behandelen. Vervolgens kan de Nelfalite Xtreme System worden aangebracht.

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Nelf Nelfalite Xtreme System

Een dekkende, duurzame en vochtregulerende systeemverf.
Fabrikant:
*
*

Let op! kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.

Populaire kleuren

€41.90
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.