Productomschrijving

Nelf Nelfapré Snelgrond is een zeer speciale, breed inzetbare, grondlak voor het gronden en overgronden van buitenhout. De grondverf kan onder vrijwel alle omstandigheden en temperaturen verwerkt worden. Daarnaast is Nelfapré goed inzetbaar op plaatsen die snel afgewerkt moeten worden, zoals glassponningen of ramen en deuren die snel weer gesloten moeten worden.

  • Uitermate geschikt als bijwerklaag op kaal hout
  • Snel droog, ook bij lage temperaturen
  • Schuurbaar en overschilderbaar na 2-3 uur
  • Uitstekende verwerking en vloeiing
  • Weerbestendig

Toepassing

Nelf Nelfapré Snelgrond kan worden toegepast op buiten hout, zoals kozijnen en deuren. Daarnaast is het ook geschikt voor het snel bijwerken van beschadigingen, sponningen en glaslatten bij het plaatsen van glas, kopse kanten van nieuw geplaatste (multiplex)panelen enzovoort.

Tips voor het aanbrengen

Zorg ervoor dat de onderegrond schoon, droog, stofvrij, vetvrij en draagkrachtig is. Nieuw hout moet eerst goed geschuurd worden. Bestaand werk moet goed gereinigd en ontvet worden. Loszittende, gebarsten en gebladderde verflagen moeten goed mat geschuurd worden. Vervolgens kan de Snelgrond worden aangebracht.

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Nelf Nelfapre Snelgrond

Een sneldrogende grondverf met een zeer goede toepasbaarheid ook bij lage temperaturen. Geschikt voor nieuw en reeds gegrond hout voor buiten.
Fabrikant:
*
*

Let op! kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.

Populaire kleuren

€54.84
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties
Productlabels

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.