Productomschrijving

Nelf Nelfapre Xcellent Unigrond is een sneldrogende, waterverdunbare universele hechtprimer met beperkte roestwering. De hechtprimer is geschikt op veel verschillende soorten ondergronden, zoals hout, steenachtige ondergronden en voorbehandeld metaal. De primer is verkrijgbaar in vrijwel iedere kleur.

  • Super hechting op vele ondergronden
  • Meerdere lagen op één dag mogelijk
  • Leverbaar in vrijwel elke kleur
  • Goed schuurbaar
  • Minimale geurbelasting bij verwerking

Toepassing

Nelf Nelfapre Xcellent Unigrond kan worden toegepast op nieuw hout of bestaand kaal gemaakt hout. Ook is het uitermate geschikt als hechtlaag over bestaande verflagen, steenachtige ondergronden, staal, non-ferro metalen, hard PVC en zink. De primer is zowel binnen als buiten toepasbaar. 

Tips voor het aanbrengen

Zorg ervoor dat de ondergrond schoon, droog, vetvrij en draakrachtig is. De ondergrond mag geen losse of zwakke delen bevatten. Lees de gebruiksaanwijzing voor de juiste voorbehandeling van de te behandelen ondergrond. 

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Nelf Nelfapre Xcellent Unigrond

Sneldrogende, waterverdunbare, universele hechtprimer met beperkte roestwering. Geschikt voor veel verschillende ondergronden, zowel binnen als buiten.
Fabrikant:
*
*

Let op! kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.

Populaire kleuren

€67.60
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.