Productomschrijving

Nelfapré Xtreme Zuso BB is speciaal ontwikkeld voor het optimaal voorbewerken van matige of slechte ondergronden. De zeer goed vullende, hoog viskeuze eigenschappen, gecombineerd met een goede vloeiing, maken het mogelijk om in één tot twee bewerkingen op een grove ondergrond tot een mooi vullend en glad eindresultaat 
te komen. Naast de hoge vulling is de Nelfapré Xtreme Zuso BB ook zeer weerbestendig en vochtregulerend.

  • Hoog vullend vermogen
  • Uitermate geschikt als eerste laag op kaal hout
  • Afdichten van kleine windscheuren
  • Vochtregulerend
  • Weerbestendig
  • Goed Schuurbaar

Toepassing

Nelfapré Xtreme Zuso BB kan worden toegepast op nieuw en reeds behandeld houtwerk en voorbehandeld metaal buiten. Het is speciaal ontwikkeld voor het optimaal voorbewerken van matige of slechte ondergronden.

Tips voor het aanbrengen

Zorg ervoor dat de ondergrond schoon, droog, draagkrachtig en vetvrij is. De ondergrond mag geen losse of zwakke delen bevatten. Lees de gebruiksaanwijzing om het te behandelen oppervlak op de juiste manier voor te behandelen. Vervolgens kan de Nelfapré Xtreme Zuso BB worden aangebracht.

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Nelf Nelfapre Xtreme Zuso BB

Weerbestendige, hoogvullende grondverf voor buiten, verkrijgbaar in lichte en middelzware kleuren.
Fabrikant:
*
*

Let op! kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.

Populaire kleuren

€62.34
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.