Productomschrijving

Nylo Finish PU/WV is een waterblanke, supersterke 2-C polyurethaan coating voor bijvoorbeeld een trendy betonlook zonder (donker)verkleuring of een molestbestendige waterblanke afwerking op een bestaande muurverf. Door de polyurethaan verrijkte samenstelling is het product hoog reinigbaar en heeft het super slijtvaste en chemicaliën bestendige eigenschappen. Het is gemakkelijk verwerkbaar en zeer breed inzetbaar op uiteenlopende ondergronden. Door de specifieke samenstelling en uitzonderlijke hoge kwaliteit worden uitstraling en beschermingsgraad tot een maximum niveau opgewaardeerd.

  •  Goede slijtvastheid
  • Niet vergelend
  • Zeer goed reinigbaar (anti-graffiti)
  • Goede chemicaliën bestendigheid
  • Nagenoeg geen verkleuring op kaal beton
  • Minimale geurbelasting

Toepassing

Nylo Finish PU/WV is breed inzetbaar voor zeer uiteenlopende toepassingen zoals (antislip)vloeren, stootvaste wandafwerking over glasweefsel maar bijvoorbeeld ook voor het afwerken van tafelbladen en (stalen)deuren, leuningen en andere zwaar belaste delen. Tevens geschikt als anti graffiti coating in combinatie met een milde afbijt/graffiti cleaner.

Tips voor het aanbrengen

Zorg ervoor dat de ondergrond volledig schoon, droog, stof- en vetvrij is. Verwijder loszittende- en zwakke delen. Behandel de ondergrond voor, afhankelijk van het type. Lees hiervoor de gebruiksaanwijzing. Voeg component A toe aan component B en meng dit ongeveer 3 minuten intensief mechanisch. Laat de coating na het mengen ca. 5 minuten staan. Vervolgens kun je de lak aanbrengen met een verfkwast of verfroller.

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Nylo Finish PU WV

Twee componenten, supersterke waterverdunbare zijdematte blanke polyurethaan coating.
Fabrikant:
*
€83.84
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.