Productomschrijving

Nylo Topcoat PU/WV is een waterverdunbare 2-componenten aflak met een matte of zijdeglanzende uitstraling op basis van hoogwaardige polyurethaan. De lak is breed inzetbaar voor zeer uiteenlopende toepassingen zoals (antslip)vloeren en staalconstructies. 

  • Goede slijtvastheid
  • Niet vergelend
  • Zeer goed reinigbaar
  • Goede chemicaliën bestendigheid
  • Voldoet aan HACCP eisen
  • Zeer goed weerbestendig
  • Weekmakerbestendig (autobanden)

Toepassing

Nylo Topcoat PU/WV is breed inzetbaar voor zeer uiteenlopende toepassingen zoals (antslip)vloeren, staalconstructies maar bijvoorbeeld ook voor het afwerken van tafelbladen en (stalen)deuren, leuningen en andere zwaar belaste delen. Daarnaast ook uitermate geschikt als stoot-vaste hygiënische wand– en vloerafwerking.

Tips voor het aanbrengen

Zorg ervoor dat de ondergrond volledig schoon, droog, stof- en vetvrij is. Verwijder loszittende- en zwakke delen. Voeg Component B aan Component A toe en meng dit ongeveer 3 minuten intensief mechanisch op een lage stand. Giet het mengsel over in een schone mengkuip en meng het nogmaals kort door. Na het mengen de coating ongeveer 5 minuten laten staan. Vervolgens kun je de coating aanbrengen met een verfkwast of verfroller.

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Nylo Topcoat PU/WV

Twee componenten, supersterke waterverdunbare dekkende polyurethaan coating.
Fabrikant:
*
*

Let op! kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.

Populaire kleuren

€83.04
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.