Productomschrijving

Owatrol Floetrol is een toevoeging voor latex-, emulsie- en acrylverven, die de vloeiing en verwerkbaarheid verbeterd. Hiermee voorkom je kwaststrepen, rolafdrukken en schaduwstrepen. Ook zorgt het voor een verbeterde verwerkbaarheid van de verf in moeilijke omstandigheden, zoals hitte en luchtvochtigheid. 

  • Betere vloei
  • Voorkomt borstelstrepen en rolafdrukken
  • Het resultaat lijkt op een gespoten afwerking
  • Minder druk op de rol nodig

Toepassing

Owatrol Floetrol kan worden toegevoegd aan watergedragen verven. Dit zijn emulsieverf, acrylverf en vinylverf. Het kan gebruikt worden voor binnenverf en buitenverf.

Tips voor het aanbrengen

Voeg de Floetrol toe aan de verf. Roer het goed door, ook tijdens het gebruik. Breng de verf op de gebruikelijke manier aan. 

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Owatrol Floetrol

Een toevoeging voor latex-, emulsie- en acrylverven, voor verbetering van de vloeiing en verwerkbaarheid.
Fabrikant:
€25.75
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.