Productomschrijving

Perfax Behangplaksel Metyl / Papier is een extra sterke behanglijm, die geschikt is voor zwaar en normaal behang. De lijm vlekt en klontert niet. Het plaksel is kalkbestendig en daardoor is het zelfs geschikt voor toepassing op nieuwe pleisterlagen.

  • Voor normaal en zwaar behang
  • Extra sterk
  • Vlekt en klontert niet
  • Kalkbestendig

Toepassing

Perfax Behangplaksel Metyl / Papier kan worden toegepast op licht absorberende ondergronden. Het is geschikt voor zwaar en normaal behang.

Tips voor het aanbrengen

Zorg ervoor dat de ondergrond schoon, droog, stof- en vetvrij is. Maak het plaksel aan volgens de gebruiksaanwijzing. Breng het behangplaksel voldoende en gelijkmatig aan op het behang. Breng het behang aan op de ondergrond en druk het aan met een behangroller. 

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Perfax Behangplaksel Metyl

Behangplaksel voor zwaar en normaal behang.
Fabrikant:
€9.60
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.