Icoon bus Gratis verzending vanaf €60,- Gratis verzending
Icoon praatwolk Persoonlijk advies Persoonlijk advies
Icoon klok Voor 11:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis Voor 11:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
Icoon verf De specialist op het gebied van verf De specialist op het gebied van verf

Plamuren

Sorteren op
Tonen
per pagina

Carsystem FeinSpachtel

Voor het vullen van eventueel nog aanwezige poriën en oneffenheden in het vulplamuur.
€7.13

Carsystem FullSpachtel

Voor het vullen van diepe oneffenheden, ook op verticale oppervlakken.
€9.44

Carsystem Multi Polyesterplamuur

Voor universele toepassing als vul- en fijnplamuur.
€30.00

Motip FijnPlamuur

Maakt kleine onregelmatigheden in oppervlakken van de auto gelijk.
€12.03

Motip Glasvezel Plamuur Gevuld

Vult diepere schade zoals gaten in verschillende oppervlaktes.
€12.03

Motip Kunststof Plamuur

Maak onregelmatigheden op verschillende kunststof oppervlakken, met uitzondering van polyethyleen (PE) en polypropyleen (PP) van uw auto gelijk met MOTIP 2-componenten Kunststofreparatieplamuur.
€21.85

Motip Kunststof Reparatie Plamuur

Maak onregelmatigheden op verschillende kunststof oppervlakken, met uitzondering van polyethyleen (PE) en polypropyleen (PP) van uw auto gelijk met MOTIP 2-componenten Kunststofreparatieplamuur.
€12.03

Motip Metaal Plamuur

Maak onregelmatigheden in oppervlakken van staal, aluminium, hout, beton en polyester op uw auto gelijk met MOTIP 2-componenten metaalplamuur.
€12.03

Motip NC Combinatieplamuur

Maak kleine oppervlakkige onregelmatigheden in oppervlakken van staal, aluminium, hout en polyester op uw auto gelijk met MOTIP 2-componenten afwerkplamuur.
€7.49

Motip Polyester Glasvezelplamuur

Vul diepere schade zoals gaten in oppervlakken van staal, aluminium, hout, beton en polyester met MOTIP 2-componenten glasvezelplamuur (ongevuld).
€16.53

Motip Polyester Hars

Vul diepere schade zoals gaten in oppervlakken van staal, aluminium, hout, beton en polyester op uw auto in combinatie met een glasvezelmat en glasvezelfleece met MOTIP 2-componenten polyesterhars.
€16.09

Motip Polyester Plamuur

Maak onregelmatigheden zoals gaten in oppervlakken van staal, aluminium, hout, beton en polyester op uw auto gelijk met MOTIP 2-componenten polyesterplamuur.
€9.83
Tonen
per pagina

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.