Productomschrijving

Geef je vloer een optimale bescherming met deze transparante parketlak op acrylbasis. De Parketlak beschermt parketvloeren tegen water, vuil en verwering, mét behoud van het natuurlijke karakter van hout. De lak is extra kras- en slijtvast dankzij de gepatenteerde DB® technologie. Het is geschikt voor parket, houten trappen en houten vloeren.

  • Kras- en slijtvast
  • Vocht- en vuilwerend
  • Vloeit regelmatig uit
  • Extra goede hechting

Toepassing

Rambo Pantserlak Parket kan worden toegepast op parket, houten trappen en houten vloeren. Wij adviseren om het aan te brengen met een geschikte verfkwast of parketroller.

Tips voor het aanbrengen

Zorg er allereerst voor dat de ondergrond volledig schoon, droog, stof- en vetvrij is. Werk eventuele kale plekken bij met een grondverf. Schuur de ondergrond vervolgens licht op en werk af met de Parketlak.

Rambo Pantserlak Parket Acryl Zijdeglans

Rambo Pantserlak Parket Acryl is een kwalitatieve parketlak voor parket en houten ondergronden.
Fabrikant:
*
€18.98
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.