Productomschrijving

Geef je vloer extra bescherming met deze transparante vloerlak op acrylbasis. Rambo Pantserlak Vloer beschermt (zacht)houten vloeren, mét behoud van het natuurlijke karakter van hout. De lak is extra snel droog, geurarm en vergeelt niet. Ook is de lak zeer kras- en slijtvast. Het vloeit mooi uit en beschermt de vloer jaren. 

  • Snel drogend
  • Slijt- en stootvast
  • Vocht- en vuilwerend
  • Goed vloeiend
  • Gemakkelijk aan te brengen

Toepassing

Rambo Pantserlak Vloer Mat kan worden aangebracht op (zacht) houten vloeren en meubels. Uitsluitend gebruik voor binnen. Wij adviseren om de Pantserlak aan te brengen met een geschikte verfkwast of verfroller.

Tips voor het aanbrengen

Zorg ervoor dat de ondergrond volledig schoon, droog, stof- en vetvrij is. Verwijder eventuele oude laklagen en werk kale plekjes bij met een grondverf. Vervolgens kan de ondergrond afgewerkt worden met Rambo Pantserlak Vloer.

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Rambo Pantserlak Vloer Mat

Rambo Pantserlak Vloer beschermt (zacht)houten vloeren, mét behoud van het natuurlijke karakter van hout.
Fabrikant:
*
€40.99
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.