Productomschrijving

Repair Care Dryflex SF Reparatie plamuur 2in1 is een duurzame reparatieplamuur voor het zeer snel plamuren en repareren van kleine gebreken en oneffenheden in hout. Je hebt geen behandeling van voorstrijk nodig. Het heeft een zeer snelle uitharding, ook bij lagere temperaturen. 

  • Plamuur en Epoxy in 1
  • Zeer snelle uitharding
  • Gemakkelijk en snel verwerkbaar
  • Zeer goed schuurbaar

Toepassing

Repair Care Dryflex SF Reparatie plamuur 2in1 is geschikt voor het plamuren en repareren van kleine gebreken in hout, het vullen van spijker- en schroefgaten, voor kleine herstellingen waarbij de schade niet ontstaan is door spanningen in de ondergrond, voor het snel plamuren van kleine oneffenheden in reeds uitgevoerde reparaties. Het kan zowel binnen als buiten worden toegepast.

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Repair Care Dryflex SF Reparatie plamuur 2in1

Duurzame reparatieplamuur voor het zeer snel plamuren en repareren van kleine gebreken en oneffenheden in hout
Fabrikant:
€66.96
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.