Icoon bus Gratis verzending vanaf €60,- Gratis verzending
Icoon praatwolk Persoonlijk advies Persoonlijk advies
Icoon klok Voor 11:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis Voor 11:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
Icoon verf De specialist op het gebied van verf De specialist op het gebied van verf

Retourneren

U heeft het recht om binnen 14 werkdagen na ontvangst van de artikelen het artikel te retourneren. Voor retourneren geldt dat gebruikte of aangebroken producten NIET retour worden genomen evenals producten die speciaal voor u zijn besteld of op kleur gemend zijn. 

Indien uw product aan de voorwaarden voldoet, kunt u deze naar ons terug sturen. De kosten hiervoor dient u zelf te betalen. Wanneer wij volgens de retourvoorwaarden producten retour hebben ontvangen ontvangt u hiervan een bevestigingsmail en zal het bedrag van de aankoop worden teruggestort.

Ook is het mogelijk om een product bij ons in de winkel terug te brengen, mits deze voldoet aan de voorwaarden.

Twijfelt u of uw product voldoet aan de retour voorwaarden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056

 

Download het retourformulier

 

Free photo paper box packaging for delivery concept

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.