Productomschrijving

Sia Flex Schuurrol 1948 95 mm x 25m zijn flexibele vellen schuurpapier die veelzijdig inzetbaar zijn. Het is o.a. geschikt voor het afschuren van coatings en verontreinigingen, het uitschuren vna oneffenheden in de randzone van de reparatieplaats, het fijn en vlakschuren van vulmiddel en het opschuren van oude en nieuwe lak.

  • Minimaal verstoppen dankzij open verdeling in de korrel 220 - 600
  • Veelzijdig allroundproduct met aantrekkelijk assortiment
  • Grote afnamecapaciteit met een goede afwerking
  • Zeer flexibel en past zich goed aan contouren aan
  • Lange levensduur
  • Universeel inzetbaar bij het droog en nat schuren

Toepassing

Sia Flex Schuurrol 1948 kunnen worden toegepast op vulmiddel, plamuur, lak, oude lak, grondlaag, grondlagen epoxy, grondlagen KTL, kunststof, acrylglas, gelcoat polyester, glasvezelverstertke kunststof (GVK), compound materiaal, aluminium en staal.

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Sia Flex Schuurrol 1948 95 mm x 25m

Rol met flexibel schuurpapier dat veelzijdig inzetbaar is.
Fabrikant:
Sia
€39.14
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.