Productomschrijving

Sigma Rapid Primer is een sneldrogende grondverf voor buiten. De primer is geschikt voor het gronden en overgronden van geveltimmerwerk in situaties waar meerdere lagen op één dag aangebracht moeten worden. Vanwege de snelle overschilderbaarheid, is de primer erg geschikt voor het bijwerken van bestaande verflagen en het gronden van sponningen. Sigma Rapid Primer kan ook toegepast worden voor diverse kunststoffen en op bestaande, intacte en geschuurde verflagen. Ook heeft het een goede dekkracht en kantendekking en is duurzaam elastisch.

  • Sneldrogend.
  • Vochtregulerend.
  • Goed te verwerken, door lange open tijd.
  • Goede kantendekking.
  • Duurzaam elastisch.

Toepassing

Sigma Rapid Primer kan worden toegepast op hout, diverse kunststoffen en bestaande verflagen. Wij adviseren om de primer te verwerken met een verfkwast of verfroller.

Tips voor het aanbrengen

Zorg ervoor dat de ondergrond schoon, droog, stof- en vetvrij is. Verwijder eventuele loszittende delen, roest en oude verflagen. Schuur de ondergrond goed op. Vervolgens kan de primer worden aangebracht.

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Sigma Rapid Primer

Sneldrogende grondverf voor buiten.
Fabrikant:
*

Let op! kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.

Populaire kleuren

€75.00
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.