Productomschrijving

Sigma S2U Allure Gloss is een zeer duurzame, hoogglans lakverf voor buiten. Door de hoge weervastheid is het een vier seizoenen verf, waardoor hij ieder seizoen gebruikt kan worden. De lak is geschikt voor het voor- en aflakken van hout, metaal en kunststof. Sigma S2U Allure Gloss heeft een hoogglans glansgraad en is overschilderbaar na ca. 16 uur.

  • Gemakkelijk verwerkbaar bij temperaturen van 0°C tot 30°C
  • 10 jaar schildervrij garantie mogelijk
  • Hoge weervastheid, ook in kustgebieden
  • Duurzame elasticiteit
  • Kras- en slijtvast
  • Hoge dekkracht

Toepassing

Sigma S2U Allure Gloss is toe te passen op hout, metaal en kunststof - indien het goed wordt toegepast. De lak is verwerkbaar met een verfkwast of verfroller.

Tips voor het gebruik

Zorg ervoor dat de ondergrond volledig schoon, droog, stof- en vetvrij is voordat je begint met verven. Schuur het hout lichtjes op en behandel kale plekjes op het hout met grondverf, voordat je de lak aanbrengt. Vervolgens kun je Sigma S2U Allure aanbrengen met een kwast of een verfroller. Wij adviseren om een kwast te gebruiken. Breng eventueel meerdere lagen aan totdat de gewenste dekking is verkregen. Laat de lak wel ca. 16 uur drogen voordat je een nieuwe laag aanbrengt.

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Sigma S2U Allure Gloss

Sigma S2U Allure Gloss is een zeer duurzame, hoogglans lakverf die geschikt is voor buiten.
Fabrikant:
*

Let op! kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.

Populaire kleuren

€69.50
€55.60
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.