Icoon bus Gratis verzending vanaf €60,- Gratis verzending
Icoon praatwolk Persoonlijk advies Persoonlijk advies
Icoon klok Voor 11:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis Voor 11:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
Icoon verf De specialist op het gebied van verf De specialist op het gebied van verf

Productomschrijving

Sigmafix Universal is een fixeermiddel voor binnen en buiten op basis van acrylaatdispersie. Het is geschikt voor het fixeren van licht tot sterk zuigende minerale ondergronden om glansbontheid te voorkomen, en voor het fixeren van licht tot matig zuigende minerale ondergronden die licht poederen. Tevens is het te gebruiken voor het fixeren van te behangen ondergronden om het plakken op een sterk zuigende wand te vergemakkelijken. Sigmafix Universal heeft een uitstekende impregnering en is overschilderbaar met dispersie en terpentine verdunbare muurverven.

  • Uitstekende impregnering.
  • Overschilderbaar met dispersieverven en terpentine verdunbare (muur)verven.
  • Met behang beplakbaar.
  • Onverzeepbaar.
  • Waterdampdoorlatend.

Toepassing

Sigmafix Universal kan worden toegepast op licht tot sterk zuigende minerale ondergronden om glansbontheid te voorkomen, en voor het fixeren van licht tot matig zuigende minerale ondergronden die licht poederen. Tevens is het te gebruiken voor het fixeren van te behangen ondergronden om het plakken op een sterk zuigende wand te vergemakkelijken. Wij adviseren om het aan te brengen met een blokwitter kwast.

Tips voor het aanbrengen

Zorg ervoor dat de ondergrond schoon, droog, stof- en vetvrij is. Verdun het fixeermiddel volgens de tabel. Vervolgens kan het worden aangebracht op de muur met een blokwitter kwast.

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Sigma Sigmafix Universal

Universeel fixeermiddel, geschikt voor binnen en buiten.
Fabrikant:
*
€33.82
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties
Productlabels

Gratis verzending in de regio,
doe hier de postcode check!

Uw postcode

{zipcode-checker}

{https://verfwinkeldevos.nl/postcode-valt-binnen-het-verzend-gebied}

{https://verfwinkeldevos.nl/postcode-valt-buiten-het-verzendgebied} 

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.