Icoon bus Gratis verzending vanaf €60,- Gratis verzending
Icoon praatwolk Persoonlijk advies Persoonlijk advies
Icoon klok Voor 11:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis Voor 11:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
Icoon verf De specialist op het gebied van verf De specialist op het gebied van verf

Productomschrijving

Sigmapearl Clean Satin is een uitstekend reinigbare en desinfecterende muurverf voor binnen. Doordat deze verf zo goed reinigbaar is, is hij zeer geschikt voor wanden in ruimtes die vaak gereinigd worden, zoals ziekenhuizen, zorginstellingen, scholen, kinderdagverblijven, horecagelegenheden, woonruimtes, keukens en badkamers Sigmapearl Clean Satin is ook toepasbaar op minerale ondergronden, zoals beton, stucwerk, schuurwerk, gipsplaten, metselwerk, glasweefsel, glasvlies, bestaande muurverflagen en structuurpleister. Daarnaast is de muurverf bestand tegen veel verschillende soorten professionele reinigingsmiddelen, inclusief watergedragen alcoholgels. Sigmapearl Clean Satin heeft een zijdeglans glansgraad, zeer dekkend en is overschilderbaar na ca. 4 uur.

  • Uitstekend reinigbaar
  • Schrobklasse 1
  • Zeer goede dekking
  • Bestand tegen (professionele) reinigingsmiddelen
  • Zeer goede vloei
  • Uitstekende verwerking
  • Uitstekend verspuitbaar
  • Oplosmiddelvrij
  • Vergeelt niet 

Toepassing

Sigmapearl Clean Satin kan worden toegepast op allerlei verschillende ondergronden, zoals: beton, stucwerk, schuurwerk, gipsplaten, metselwerk, glasweefsel, glasvlies, bestaande muurverflagen en structuurpleister. De muurverf kan aangebracht worden met een verfkwast of verfroller. Voor grote oppervlakken raden wij aan om een verfroller te gebruiken.

Tips voor het aanbrengen

Zorg ervoor dat de ondergrond volledig schoon, droog, stof- en vetvrij is. Roer de muurverf goed door voordat je het aanbrengt. Controleer of de ondergrond een zuigende werking heeft, door het een beetje nat te maken. Wordt het water direct opgenomen en verkleurt de ondergrond donker? Dan heeft de ondergrond een zuigende werking en dien je deze eerst te behandelen met voorstrijk. Vervolgens kun je de muurverf in meerdere lagen aanbrengen totdat de gewenste dekking is verkregen. Laat ca. 4 uur tussen de lagen zitten.

Sigma Sigmapearl Clean Satin

Sigmapearl Clean Satin is een uitstekend reinigbare en desinfecterende muurverf voor binnen.
Fabrikant:
*
*

Let op! kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.

Populaire kleuren

€113.50
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Gratis verzending in de regio,
doe hier de postcode check!

Uw postcode

{zipcode-checker}

{https://verfwinkeldevos.nl/postcode-valt-binnen-het-verzend-gebied}

{https://verfwinkeldevos.nl/postcode-valt-buiten-het-verzendgebied} 

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.