Icoon bus Gratis verzending vanaf €60,- Gratis verzending
Icoon praatwolk Persoonlijk advies Persoonlijk advies
Icoon klok Voor 11:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis Voor 11:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
Icoon verf De specialist op het gebied van verf De specialist op het gebied van verf

Productomschrijving

Sigmapearl Cleaner + Doekje is een speciaal reinigingsmiddel voor het reinigen van de Sigmapearl Clean muurverven en de Sigmaresist Immun Matt. Het verwijdert hardnekkige vlekken op de muren die behandeld zijn met een van deze muurverven. Gebruik de reiniger niet op andere muurverven.

  • Verwijdert hardnekkige vlekken
  • Eenvoudig in gebruik
  • Verwijdert ook vethoudende vlekken

Toepassing

Sigmapearl Cleaner + Doekje kan worden toegepast op muren die zijn geverfd met Sigmapearl Clean Matt, Sigmapearl Clean Satin en Sigmaresist Immun Matt.

Tips voor het gebruik

Voor het verwijderen van hardnekkige vlekken, zoals ketchup, koffie en wijn spuit je een ruime hoeveelheid Sigma Cleaner op de verontreinging. Laat dit ongeveer 10 seconden inwerken. Vervolgens kun je de verontreinging verwijderen met het bijgeleverde doekje. Was dit na met water. Herhaal eventueel de behandeling als het gewenste resultaat niet is bereikt.

Voor vethoudende vlekken, zoals vetkrijt en lippenstift kun je een plantaardige olie aanbrengen op de verontreinging. Dep bijvoorbeeld zonnebloemolie of olijfolie op de vlek. Spuit daarna een ruime hoeveelheid Sigmapearl Cleaner op de olieresten en laat dit ongeveer 10 seconden inwerken. Vervolgen kun je de vlek verwijderen met het bijgeleverde doekje en nawassen met leidingwater.

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Sigma Sigmapearl Cleaner + Doekje

Reinigingsmiddel met doekje voor Sigma reinigbare en bacterieresistente muurverven.
Fabrikant:
€20.00
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties
Productlabels

Gratis verzending in de regio,
doe hier de postcode check!

Uw postcode

{zipcode-checker}

{https://verfwinkeldevos.nl/postcode-valt-binnen-het-verzend-gebied}

{https://verfwinkeldevos.nl/postcode-valt-buiten-het-verzendgebied} 

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.