Productomschrijving

Sigma Sigmaresist Fungi Matt is een schimmelbestendige matte muurverf voor binnen op basis van kunstharsdispersie. Het is geschikt voor het schimmelbestendig afwerken van wanden en plafonds van vochtige ruimtes, zoals badkamers, en in ruimtes waar met voedingsmiddelen wordt gewerkt. Sigmaresist Fungi Matt heeft een uitstekende dekking en is optimaal bestand tegen schimmels.

  • Schimmelbestendig
  • Schrobklasse 2
  • Uitstekende dekking
  • Oplosmiddel- en emissievrij
  • Waterdampdoorlatend
  • Goed verspuitbaar
  • Vergeelt niet

Toepassing

Sigma Sigmaresist Fungi Matt kan worden toegepast op wanden en plafonds in natte cellen, zoals badkamers, en in ruimten waar met voedingsmiddelen wordt gewerkt. Wij adviseren om de muurverf aan te brengen met een verfkwast of verfroller.

Tips voor het aanbrengen

Zorg ervoor dat de ondergrond schoon, droog, stof- en vetvrij is. Verwijder eventuele schimmels grondig. Ondergronden met een zuigende werking moeten eerst worden behandeld met een voorstrijkmiddel. Vervolgens kan de Sigmaresist Fungi Matt worden aangebracht. Na circa 4 uur kan een tweede laag worden aangebracht.

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Sigma Sigmaresist Fungi Matt

Schimmelbestendige en matte muurverf voor binnen.
Fabrikant:
*
€99.50
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.