Productomschrijving

Deze combinatieset is de ultieme startersset voor mensen die willen gaan schilderen met acrylverf! De set bevat alles wat je nodig hebt om te beginnen: een acrylverfset van 12 x 12 ml tubes in basiskleuren om je palet met op te bouwen, een handige tafelezel, een canvas van 24 x 30 cm, 2 acrylverfpenselen en een rommelvrij afscheurpalet.

De set bevat ook een gedetaileerd stappenplan zodat je makkelijk je eigen meesterwerk kunt creëren. Aan de slag gaan met acrylverf is nog nooit zo simpel geweest!

Talens Art Creation Acrylverf Combiset

Deze set bevat ook een gedetaileerd stappenplan zodat je makkelijk je eigen meesterwerk kunt creëren.
Fabrikant:
€37.55
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties
Productlabels

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.