Productomschrijving

Voor het ophalen van ingeschoten (matte) plekken en tijdelijke bescherming (voorlopig slotvernis) van een niet volledig droog olieverfschilderij. Niet eerder aanbrengen dan na 2 a 3 maanden. Droogt binnen enkele uren. Niet vergelend. Verdunbaar met terpentine.

Talens Retourcheervernis 004

Voor het ophalen van ingeschoten (matte) plekken en tijdelijke bescherming (voorlopig slotvernis) van een niet volledig droog olieverfschilderij.
Fabrikant:
*
€8.91
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.