Productomschrijving

Tenco Anti-Regendoorslag is een kleurloos en waterafstotend preparaat welke regendoorslag bij verticale buitenmuren voorkomt. Tenco Anti-Regendoorslag is op basis van siloxaan.

  • Gemakkelijk verwerkbaar
  • Weervast
  • Goed indringingsvermogen
  • Overschilderbaar
  • Gebruiksklaar geleverd
  • Vochtregulerend 

Toepassing

Met Tenco Anti-regendoorslag worden buitenmuren van baksteen of beton uitstekend tegen regendoorslag beschermd. Het kan zonder problemen ook op vochtige muren worden aangebracht. Dicht eerst de scheuren en naden af. Tenco Anti-regendoorslag is alleen geschikt voor verticale objecten. 

Tips voor het aanbrengen

Zorg ervoor dat de muren schoon, stof- en vetvrij zijn. Eventuele beschadigde muren of voegen vooraf repareren. De te behandelen muren mogen een beetje vochtig zijn. Breng de Anti-Regendoorslag aan met een langharige kwast. Smeer de muur royaal in met het product. Voorkom spatten op glas- en schilderwerk. 

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Tenco Anti Regendoorslag

Beschermd buitenmuren van baksteen of beton tegen regendoorslag.
Fabrikant:
*
€22.49
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.