Productomschrijving

Tenco Bitumen Silolak is een goed verstrijkbare bitumenlak. Het biedt bescherming tegen aantasting door zuren van sleuf- en andere betonnensilo's waarin veevoeder wordt opgeslagen. Ook is Tenco Bitumen silolak te gebruiken voor drinkwaterbakken voor dieren en vee. De lak is na droging reukloos, smaakloos en niet giftig.

  •  Gemakkelijk verwerkbaar
  • Goede dekking
  • Waterafstotend
  • Zuur- en alkali-bestendig
  • Geschikt voor drinkwaterbakken (geen menselijke consumptie)

Toepassing

Tenco Bitumen Silolak wordt gebruikt ter bescherming van betonnen sleuf- en andere silo’s waarin veevoer wordt opgeslagen. Het is ook geschikt voor drinkwaterbakken. Wij adviseren om het aan te brengen met een kwast, bokkenpoot, verfroller of verfspuit.

Tips voor het aanbrengen

Zorg ervoor dat de ondergrond schoon, droog, stof- en vetvrij is. Loszittende oude teer- of bitumenlagen verwijderen. Roer de lak voor en tijdens het gebruik goed door. Voor een goede bescherming van nieuw werk adviseren wij om minimaal 2 lagen aan te brengen. 

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Tenco Bitumen Silolak

Goed verstrijkbare bitumenlak.
Fabrikant:
*
€18.95
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.