Icoon bus Gratis verzending vanaf €60,- Gratis verzending
Icoon praatwolk Persoonlijk advies Persoonlijk advies
Icoon klok Voor 11:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis Voor 11:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
Icoon verf De specialist op het gebied van verf De specialist op het gebied van verf

Productomschrijving

Tenco Bottomcoat is een beschermende zwarte coating speciaal voor binnenvaart- en pleziervaartschepen die varen op zoet of brak water. Ook is het geschikt voor woonboten, drijvende steigers en andere objecten die in constant contact staan met zoet water zoals sluisdeuren, damwanden en steigerpalen. Tenco Bottomcoat wordt gebruikt ter bescherming van ijzer, beton, hout en verouderd polyester. Het hecht direct op het kale staal, beton, hout of polyester zonder dat er een primer gebruikt moet worden. Ook hecht de Bottomcoat direct op oude teer- en bitumenlagen. Daarnaast is het gemakkelijk aan te brengen en eenvoudig in onderhoud.

  • Hecht direct op kaal staal, beton, hout en verouderd polyester
  • Hecht direct op oude teer- en bitumenlagen
  • Geschikt voor zoet en brak water
  • Gemakkelijk aan te brengen, eenvoudig in onderhoud
  • Geen primer nodig voor een uitstekende hechting

Toepassing

Tenco Bottomcoat wordt gebruikt ter bescherming van ijzer, beton, hout en verouderd polyester. Het hecht direct op het kale staal, beton, hout of polyester zonder dat er een primer gebruikt moet worden (gebruik nooit een primer 
onder Tenco Bottomcoat zwart). Ook hecht het direct op oude teer- en bitumenlagen. Tenco Bottomcoat is daarnaast zeer eenvoudig in onderhoud.

Tips voor het aanbrengen

Zorg ervoor dat de ondergrond schoon, droog, stof-, vet- en roestvrij is. Roer de Bottomcoat voor gebruik goed door. Breng het aan met een verfkwast of verfroller. De eerste laag of op kale plekken de Bottomcoat verdunnen met ± 10% wasbenzine. Daarna 2 lagen onverdund aanbrengen. Voor onderhoud zijn 2 onverdunde lagen voldoende.

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Tenco Bottomcoat

Beschermende zwarte coating speciaal voor binnenvaart- en pleziervaartschepen die varen op zoet of brak water.
Fabrikant:
*
*
€23.95
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Gratis verzending in de regio,
doe hier de postcode check!

Uw postcode

{zipcode-checker}

{https://verfwinkeldevos.nl/postcode-valt-binnen-het-verzend-gebied}

{https://verfwinkeldevos.nl/postcode-valt-buiten-het-verzendgebied} 

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.