Productomschrijving

Tenco Houtcoat Mat op waterbasis is een speciale zwarte coating voor houten objecten welke voorheen zijn behandeld met teerproducten. Het biedt een prima bescherming en is betand tegen alle weersinvloeden.

  • Weerbestendige bescherming
  • UV bestendig
  • Voor hout wat voorheen is behandeld met een teerproduct
  • Ook toepasbaar op onbehandeld hout bijv. bij reparaties

Toepassing

Tenco Houtcoat wordt gebruikt ter bescherming en verfraaiing van houten objecten zoals: schuren, loodsen, schuttingen, molens etc. waarbij het karakteristieke uiterlijk behouden moet blijven. Het is niet geschikt voor liggende delen zoals vlonders en terrassen. 

Tips voor het aanbrengen

Zorg ervoor dat het hout schoon, droog, stof- en vetvrij is. Roer de Houtcoat voor en tijdens het gebruik goed door. Breng het aan met een langharige kwast, in dunne gelijkmatige lagen. 

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Tenco Houtcoat Waterbasis Mat

Speciale, matte zwarte coating voor houten objecten.
Fabrikant:
*
€22.95
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.