Productomschrijving

Tenco IJzercoat is een roestwerende coating voor ijzerwerk zoals hekken, muurankers, chassis, betonnen palen enz. welke voorheen zijn behandeld met teer- of bitumenproducten. De IJzercoat biedt een roestwerende bescherming, is gemakkelijk aan te brengen en eenvoudig in onderhoud. 

  • Biedt een roestwerende en waterdichte bescherming voor bovengrondse objecten
  • Gemakkelijk aan te brengen
  • Eenvoudig in onderhoud
  • Hecht direct op oude teer- en bitumenlagen
  • Ook toepasbaar op nieuw staal bijv. bij reparatie

Toepassing

Tenco IJzercoat wordt gebruikt ter bescherming en verfraaiing van ijzer, beton en steenachtige materialen. Het is niet geschikt voor liggende delen zoals vlonders en terrassen.

Tips voor het aanbrengen

Zorg ervoor dat de ondergrond schoon, droog, stof- en vetvrij is. Verwijder losse roest, walshuid en loszitte4nde oude bitumen- of teerlagen. Roer de IJzercoat voor en tijdens het gebruik goed door. Breng het aan met een verfkwast of verfroller. 

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Tenco IJzercoat

Roestwerende coating voor ijzerwerk.
Fabrikant:
*
€20.95
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.