Productomschrijving

Tenco IJzermenie is een roodbruine, roestwerende grondverf die speciaal toegepast wordt als er met een donkere kleur wordt afgelakt. Het is met name bedoelt voor staalconstructies, hekwerken en machines om corrosie en roestvorming tegen te gaan. Naast corrosiewering sluit de ijzer menie het object goed af, waarna er metaallak of alkyd aflak aangebracht kan worden.

  • Roestwerend
  • Goed verwerkbaar
  • Waterafstotend
  • Afsluitende laag
  • Sneldrogend

Toepassing

Tenco IJzermenie kan worden toegepast op metaal als bescherming tegen roestvorming. Op hout kan het worden toegepast als afsluitende laag tegen vocht voor niet-dagziend hout.

Tips voor het aanbrengen

Zorg ervoor dat de ondergrond schoon, droog, stof- en vetvrij is. Verwijder loszittende roest. Roer de grondverf voor en tijdens gebruik goed door. De grondverf kan worden aangebracht met een langharige kwast of verfroller. Op onbehandeld ijzerwerk zijn over het algemeen twee lagen nodig. 

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Tenco IJzermenie

Grondverf om corrosie en roestvorming tegen te gaan.
Fabrikant:
*
€9.49
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.