Icoon bus Gratis verzending vanaf €60,- Gratis verzending
Icoon praatwolk Persoonlijk advies Persoonlijk advies
Icoon klok Voor 11:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis Voor 11:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
Icoon verf De specialist op het gebied van verf De specialist op het gebied van verf

Productomschrijving

Tenco Kassenwit is een zonwerende coating op waterbasis, die helpt het klimaat in de tuinkas te regelen. Tenco Kassenwit vermindert de inval van zonlicht, het effect is afhankelijk van de verdunning en het aantal lagen. De 
coating droogt wit op en wordt transparant bij regen. Tenco Kassenwit kan worden aangebracht op glas en kunststof en tast de ondergrond niet aan. Het wordt als concentraat geleverd en is verdunbaar met water. Het is stofdroog na 1 uur en is volledig uitgehard na 1 week.

  • Snelle droging
  • Zonwerend bij droog weer
  • Lichtdoorlatend als het regent
  • Op waterbasis

Toepassing

Tenco Kassenwit is geschikt voor warmte controle in tuinkassen voor een heel seizoen. Tenco Kassenwit is ook te gebruiken voor plastic tunnels en lichtkoepels. Het wordt als concentraat geleverd en is verdunbaar met water. Wij adviseren om het Kassenwit aan te brengen met een langharige kwast.

Tips voor het aanbrengen

Zorg er allereerst voor dat de ondergrond volledig schoon, droog, stof- en vetvrij is. Roer het Kassenwit goed door. Bereken hoeveel product er nodig is voor het oppervlak dat geschilderd moet worden. Verdun eerst alleen de benodigde hoeveelheid. Breng vervolgens het Kassenwit met een langharige kwast in een dunne, gelijkmatige laag aan. Het kan ook worden aangebracht met een lage drukspuit. Het is voldoende om het oppervlak met 1 laag te behandelen. Wij adviseren om het Kassenwit aan te brengen aan het begin van het seizoen als de temperatuur in de tuinkas te hoog wordt. In het najaar kan de beschermlaag eenvoudig worden afgeborsteld met water en zeep. Verwerking van het Kassenwit mag niet in de volle zon of beneden een temperatuur van 10 °C.

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Tenco Kassenwit

Tenco Kassenwit is een zonwerende coating, die helpt het klimaat in de tuinkas te regelen.
Fabrikant:
€18.59
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Gratis verzending in de regio,
doe hier de postcode check!

Uw postcode

{zipcode-checker}

{https://verfwinkeldevos.nl/postcode-valt-binnen-het-verzend-gebied}

{https://verfwinkeldevos.nl/postcode-valt-buiten-het-verzendgebied} 

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.