Productomschrijving

Tenco Oranje menie is een houtrot- en corrosie werende primer. Het wordt gebruikt om houten balken en kozijnen 
die met metselwerk en beton in aanraking komen te beschermen tegen houtrot. De menie is tevens te gebruiken als beschermende grondlaag voor ijzer en staal.

  • Waterafstotend
  • Roestwerend
  • Afsluitende laag
  • Goede dekking
  • Goed verwerkbaar

Toepassing

Tenco Oranje menie wordt gebruikt ter bescherming van metalen en houten objecten zoals: hekwerken, radiatoren, constructies en omkanten van kozijnen. Het heeft een zeer goede hechting en is overschilderbaar met lakken op basis van alkyd. Op niet dag-ziend hout is de Tenco Oranje menie een afsluitende laag tegen vocht

Tips voor het aanbrengen

Zorg ervoor dat de ondergrond schoon, droog, stof- en vetvrij is en verwijder loszittende roest. Roer de menie voor en tijdens het gebruik goed door. Voor een optimale bescherming adviseren wij om 2 lagen menie aan te brengen met een langharige kwast of verfroller. Schuur de ondergrond tussen de lagen lichtjes op. 

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Tenco Oranje Menie

Houtrot- en corrosie werende primer.
Fabrikant:
*
€12.49
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.