Productomschrijving

Tenco Paratol is een sneldrogende zwarte lak. Het hecht direct op oude teer- en opgeruwde verflagen, ijzer, hout, steen en beton. De lak is tevens een beproefd beschermingsmiddel voor metselwerk en betonnen funderingen die niet in contact komen met direct daglicht. Tenco Paratol is zuur- en alkalibestendig, is eenvoudig aan te brengen en gemakkelijk te onderhouden.

  • Snelle droging
  • Zuur- en alkalibestendig
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Gemakkelijk in onderhoud
  • Hecht direct op oude teer- en opgeruwde verflagen. Geschikt voor hout, staal, steen en beton

Toepassing

Tenco Paratol is een beschermingsmiddel voor metselwerk en betonnen funderingen. 

Tips voor het aanbrengen

Zorg ervoor dat de ondergrond schoon, droog, stof- en vetvrij is. Verwijder losse roest en de walshuid. Roer de Paratol voor en tijdens het gebruik goed door. Breng het aan met een verfkwast of verfroller.

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Tenco Paratol Ijzer en Betonlak

Sneldrogende zwarte lak.
Fabrikant:
*
€20.95
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.