Icoon bus Gratis verzending vanaf €60,- Gratis verzending
Icoon praatwolk Persoonlijk advies Persoonlijk advies
Icoon klok Voor 11:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis Voor 11:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
Icoon verf De specialist op het gebied van verf De specialist op het gebied van verf

Productomschrijving

Tenco Snelgrond is een zeer sneldrogende grondverf op terpentinebasis voor onbehandeld hout en over oude verflagen. Het is geschikt voor binnen en buiten. De grondverf biedt een uitstekend hechtende ondergrond welke al na 2 uur kan worden overgeschilderd met een afwerklaag. Hierdoor kunnen er meerdere werkzaamheden op één dag aangebracht worden. Tenco Snelgrond Wit is toepasbaar voor lichte kleuren aflak, bijvoorbeeld wit en geel. De grijze snelgrond is geschikt voor donkere kleuren aflak zoals donkergroen en zwart.

  • Na 2 uur overschilderbaar
  • Te gebruiken over oude verflagen
  • Uitstekend hechtende grondlaag 

Toepassing

Tenco Snelgrond is een uitstekende grondverf voor onbehandeld hout en tevens geschikt om op oude verflagen te gebruiken. 

Tips voor het aanbrengen

Zorg ervoor dat de ondergrond schoon, droog, stof- en vetvrij is. Roer de grondlak voor en tijdens het gebruik goed door. Schuur nieuw hout voor gebruik nog even op. Vervolgens kun je 2 lagen grondverf aanbrengen met een langharige kwast of een verfroller. Tussen de lagen de ondergrond lichtjes opschuren.

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Tenco Snelgrond

Zeer sneldrogende grondverf op terpentinebasis.
Fabrikant:
*
*
€21.95
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Gratis verzending in de regio,
doe hier de postcode check!

Uw postcode

{zipcode-checker}

{https://verfwinkeldevos.nl/postcode-valt-binnen-het-verzend-gebied}

{https://verfwinkeldevos.nl/postcode-valt-buiten-het-verzendgebied} 

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.