Productomschrijving

Trae Lyx Hardwax Zijdeglans is een olie/was combinatie voor binnen om vloeren, trappen, deuren en meubels van hout, kurk en OSB-platen te behandelen. Het accentueert de natuurlijke kleur van het hout en geeft het oppervlak een zijdezacht gevoel. Het is gemakkelijk, met of zonder uitpoetsen, in 1 of 2 lagen aan te brengen. Het behandelde oppervlak is zeer goed bestand tegen water en beschermt tegen huishoudelijke chemicaliën. Het hout blijft ademen, is eenvoudig te onderhouden en de Hardwaxlaag is gemakkelijk te herstellen.

  • Accentueert de natuurlijke kleur van het hout
  • Zijdezacht gevoel
  • Bestand tegen water
  • Beschermt tegen huishoudelijke chemicaliën

Toepassing

Trae Lyx Hardwax Zijdeglans kan worden toegepast op vloeren, trappen, deuren en meubels die gemaakt zijn van hout, kurk en OSB-platen.

Tips voor het aanbrengen

Zorg ervoor dat het oppervlak schoon, droog, stof-, vet- en wasvrij is. Schuur het oppervlak op met korrel 120. Voor gebruik het gesloten blik krachtig schudden. Giet de olie voor 5 tot 10 m² op het hout en verdeel het gelijkmatig met een platte kwast, of een 9 mm microvezelroller. Lees voor gebruik ook goed de gebruiksaanwijzing.

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Trae-Lyx Hardwax Zijdeglans

Olie en was combinatie om houten binnen vloeren te behandelen.
Fabrikant:
*
€40.09
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.