Productomschrijving

Trae-Lyx Mineral Finish 2K is een ultra matte watergedragen 2 componenten coating voor alle minerale ondergronden. De coating wordt toegepast voor de duurzame afwerking van minerale ondergronden. Het is nagenoeg onzichtbaar waardoor de ondergrond zijn originele kleur en matheid behoud. De coating is geschikt voor Beton(look), stuc, microcement en diverse andere minerale afwerkingen. 

  • Ultra mat
  • Geschikt voor alle minerale ondergronden
  • Nagenoeg onzichtbaar, waardoor de originele kleur van de ondergrond wordt behouden.

Toepassing

Trae-Lyx Mineral Finish kan worden toegepast op vloeren, wanden, aanrechtbladen en meubels die zijn afgewerkt met minerale materialen. Ook is het geschikt voor het afwerken van natte ruimtes zoals douches.

Tips voor het aanbrengen

Zorg ervoor dat de ondergrond schoon, droog, poreus, was- en vetvrij is. Roer de basislak goed door en voeg hierna de verharder al roerend bij. Meng dit goed door elkaar. Breng de coating direct na het roeren aan met een langharige verfkwast of verfroller. Breng minimaal 3 lagen aan. In vochtige ruimtes raden wij aan om 4 lagen aan te brengen.

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Trae-Lyx Mineral Finish

Ultra matte, watergedragen coating, voor minerale ondergronden.
Fabrikant:
*
€114.96
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.