Productomschrijving

Trae-Lyx Naturel Ultra Mat geeft hout een ultra matte onbehandelde uitstraling. Het is een watergedragen, oplosmiddelvrije 2-componentenlak. De lak is geschikt voor parket, planken vloeren en meubelen in woonruimten en openbare ruimten. De lak is reukarm, soepel te verwerken, zeer strak vloeiend en snel drogend. Ook is het niet vergelend en biedt het weerstand tegen slijtage, huishoudchemicaliën, schoenstrepen en 
(micro-) krassen. Trae Lyx Naturel is opmerkelijk duurzaam en onderhoudsvriendelijk.

  • Reukarm
  • Soepel te verwerken
  • Strak vloeiend
  • Snel drogend
  • Niet vergelend
  • Duurzaam
  • Onderhoudsvriendelijk

Toepassing

Trae Lyx Naturel kan o.a. worden toegepast op parket- en plankenvloeren, in woonruimten, winkels, restaurants en openbare ruimten.

Tips voor het aanbrengen

Zorg ervoor dat de ondergrond schoon, droog, was- en vetvrij is. Trae-Lyx Naturel is gebruiksklaar, dus hoeft niet verdund te worden. Schudt de verharder goed voor gebruik. Voeg deze toeo aan de naturellak basis. Meng dit goed door voordat je het verwerkt. Verdeel de olie gelijkmatig en laat geen plasjes achter. Breng de volgende laag pas aan als de eerste laag droog is. 

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Trae-Lyx Naturel Ultra Mat

Geeft hout een ultra matte onbehandelde uitstraling.
Fabrikant:
*
€26.81
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.