Productomschrijving

Trae Lyx Trappenlak is een waterverdunbare, 2-componenten polyurethaanlak. Het heeft een zeer hoge slijt- en krasvastheid en is chemicaliën bestendig. De lak is speciaal ontwikkeld om te gebruiken op houten trappen, die zeer intensief belast worden. Het is leverbaar in mat en zijdeglans. Tevens is er een antislipversie voor extra stroefheid, ook bij vochtige omstandigheden.

  • Zeer slijtvast
  • Zeer hoge krasvastheid
  • Bestand tegen chemicaliën

Toepassing

Trae Lyx Trappenlak kan worden toegepast op houten trappen.

Tips voor het aanbrengen

Zorg ervoor dat de ondergrond schoon, droog, was- en vetvrij is. Oude, intact zijnde lagen goed ontvetten en daarna aan schuren. Voeg de verharder toe aan de Trae Lyx Trappenlak Antislip basis. De verharder dient dun vloeibaar te zijn. Meng direct goed door. Wacht circa 10 minuten en roer nogmaals goed door voordat je de trappenlak gaat verwerken. Trae Lyx Trappenlak Antislip goed en gelijkmatig over de trap verdelen. Vermijdt grote verschillen in laagdikte en plasvorming. Tijdens de verwerking de lak regelmatig doorroeren.

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Trae-Lyx Trappenlak Antislip Mat

Matte trappenlak met antislip.
Fabrikant:
€77.66
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.