Icoon bus Gratis verzending vanaf €60,- Gratis verzending
Icoon praatwolk Persoonlijk advies Persoonlijk advies
Icoon klok Voor 11:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis Voor 11:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
Icoon verf De specialist op het gebied van verf De specialist op het gebied van verf

Verzendingen

Voor het verzenden van pakketten werken wij samen met Circuit Sneltransport. Heeft u uw product voor 11:00 uur besteld? Dan versturen wij dezelfde dag uw bestelling. Doorgaans heeft u uw bestelling dan de volgende werkdag in huis. Door drukte bij het transportbedrijf kan het zijn dat het langer duurt voordat u uw product in huis heeft. 

Track & Trace code

Op dit moment is het vanuit onze verzendpartner helaas nog niet mogelijk om een Track & Trace te versturen. Wij zijn druk bezig om dit wel mogelijk te maken. Twijfelt u of uw bestelling is gelukt of wilt u weten of wij uw poakket verzonden hebben? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze winkel, door te bellen naar: 0521 - 513056. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag vanaf 7:30 tot 17:30 en op zaterdag van 9:00 tot 17:00

 

Wat zijn de verzendkosten?

Bij bestellingen onder de €60,- brengen wij €6,75 verzendkosten in rekening.

 

Kan ik mijn online bestelling afhalen?
Ja, het is ook mogelijk om uw online bestelling af te halen in onze winkel in Tuk. Bij het afrekenen dient u dan bij het kopje 'verzendmethode' de optie: afhalen in de winkel aan te vinken. Onze adresgegevens vindt u op de contactpagina

 

Mijn bestelling is beschadigd, wat kan ik doen?
Dit lossen wij graag zo snel mogelijk voor u op. Hiervoor kunt u contact opnemen door te bellen naar: 0521 - 513056. 

 

Hoe kan ik artikelen retourneren of terugsturen?
Alle informatie hierover vindt u op de pagina retourneren.

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.