Productomschrijving

Vista Boscalit Aqua Isoleergrond is een grondering om inhoudstoffen van eiken vloeren en merbau kozijnen te isoleren. Bij de witte variant kun je eenvoudig met een 30 min. test zien of de verontreiniging niet meer doorslaat. Het is geschikt voor binnen en heeft een matte uitstraling.

  • Watergedragen
  • Zeer goede isolerende werking
  • Zeer snelle droging (na ca. 4 uur overschilderbaar)
  • Zekerheidsgrond (zie 30 min. test, bijzondere aanwijzing)
  • Goede hechtingseigenschappen
  • Goede dekking
  • Overschilderbaar met alle 1 component producten en/of 2 componenten watergedragen producten

Toepassing

Vista Boscalit Aqua Isoleergrond kan worden toegepast op vlekken van nicotine, roet, brandlucht, viltstiften, lijm, teer en bitumen verontreiniging, droge watervlekken, houtinhoudstoffen, vezelplaat en kurk. Ook is het geschikt als hecthgrond voor PVC, polyester, melamine, geglazuurde tegels, oude laklagen etc. 

Tips voor het aanbrengen

De ondergrond moet schoon, droog, vet-, stof-, spanningsvrij en draagkrachtig zijn. Lees de gebruiksaanwijzing voor de juiste voorbehandeling voor de te behandelen ondergrond.

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Vista Boscalit Aqua Isoleergrond

Watergedragen isoleerprimer voor het isoleren van vervuilingen en inhoudsstoffen in de ondergrond. Tevens is de Vista Boscalit in de kleur wit als hechtprimer toe te passen.
Fabrikant:
*
€48.32
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.